Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J97i24ř36í 46L89i63b28e11r

3. 10. 2016 16:45

Maje tatínka lékaře, který se s počítačem začal seznamovat ve svých sedmdesáti letech, přesně vím, o čem píšete. Zvládnul to, pravda, do konce své lékařské praxe odevzdával pouze diskety. Nevím, jak by akceptoval přechod na modernější paměťová média... Karma! R^

1 0
možnosti
Foto

Ano, je to tak. Starších lékařů je dost, hlavně těch obvodních a mají s tím problém. Naprosto je chápu.

1 0
možnosti
Foto

Já si sice jaktakž s IT rozumím, ale ta závislost na nich mě štve. Ve vztahu k povinnostem vůči státu by to měla být možnost a nikoliv povinnost.

5 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, jenže "menšina" je prostě menšina...

0 0
možnosti

Myslím si, že pan doktor má slušný plat a měl by mít i nějaké to IQ, tak nevím v čem je problém. Též nejsem nejmladší a spoustu věcí, kterým nerozumím si musím zaplatit, ověřit obstarat za svůj peníz bez breku.

2 0
možnosti
Foto

Ale samozřejmě, že je pan doktor výjimka. A on nebrečel... při další návštěvě přinesl flešku i flašku...

1 0
možnosti
Foto

To víte, není nad pánvičku a vařečku. Tady žádné IT nehrozí a vy si to můžete jít v klidu zamíchat. ;-)

2 1
možnosti
Foto

Tak pozor, i do této oblasti pronikla IT. Chtěla jsem svému vnukovi v bytě svého zetě (když jsem tam byla poprvé) ohřát knedlíky...ejhle... mikrovlnka bez čudlíků, které by se daly otočit... nevadí, ohřeju mu to na sporáku... ejhle... taky bez čudlíků... jen samé digitální tlačítka... zkrátím to, knedlíky jedl studené...

1 0
možnosti

Milý článeček ... Je to jako s pravdou - Hledáme ji, ona neexistuje ...

Ty technologie jsou nepochybně užitečné - Jako oheň - Dobrý sluha - Zlý pán. Sluha, potom hřeje, slouží - viz Dálnice informací - komunikace - vedení dialogu - blogy - lékař klikem ušetří čas - dělník zadá stroji pokyn - on pak přesně řeže - plete vzor čepice ... Zlý pán v tom smyslu, že člověk naopak technologiím slouží ... Zejména pak mladí, přesun do virtuálního světa ... Prostě podíl PC a technologií na "Odlidštění člověka" ... Stačí vypnout proud - nemít mobilní signál ... Hle, člověk zmizel - Přestal existovat ... Zhroutil se mu svět - Ten virtuální ... Tedy, používejme - využívejme - neslužme ... Mládežník má míčem rozbíjet okna + sousedovi krást hrušky ze stromů ... Krásný, reálný svět . Mějte se hezky ! ... :-)

3 0
možnosti
Foto

Děkuji za vaše slova... to rozbíjení oken a krádeže hrušek nějak vymizely... škoda...

2 0
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1497x
Do svého zatím posledního života jsem se narodila jako žena Vodnář. Miluji psychologii, která mi pomáhá pochopit chování lidí. Ráda pozoruji život a rozdílnost ženského a mužského světa.

Seznam rubrik